Log in

I forgot my password

1
ДОБРЕ ДОШЛИ!
Добре дошли в Сан Франциско, мутантската столица на света. Станете част от свят на нечовешки сили, съвсем човешки проблеми и безкрайна вселена от приключения.
Latest topics
» crown on the ground /SPAM/
Sun Mar 18, 2018 12:31 pm by K. Maureen

» Какво слушате в момента?
Sun Mar 11, 2018 2:27 pm by K. Maureen

» I'll try to be good (don't bet on it)
Sun Mar 11, 2018 11:25 am by N E L L

» i am a hurricane / rhaella is searching.../
Sat Mar 10, 2018 11:14 am by rhaella.

» Diamond Sky, You and I
Fri Mar 09, 2018 10:31 am by Cain.

» Отсъствия
Fri Mar 09, 2018 2:47 am by V i C T O R ☣

» (search) blood on my name;
Thu Mar 08, 2018 12:13 pm by Scarlette

» Честит празник, дами!
Thu Mar 08, 2018 9:49 am by Andrew;

» Анкета: Искате ли да има масово РП във форума?
Tue Mar 06, 2018 3:16 pm by •EVANORA•

Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 28 on Sun Feb 25, 2018 3:20 pm
January 2019
MonTueWedThuFriSatSun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Calendar Calendar


ЗА ГРУПИТЕ

Go down

ЗА ГРУПИТЕ

Post by Е. Dyami Halian on Sat Feb 24, 2018 6:34 pm

 
Gifted School Members
Членове на училището за мутанти "Асгард".
Директорът на училището Кристофър Морийн събира мутанти от цял свят, за да ги обучи как да контролират своите способности. Тук всеки мутант е добре дошъл и може да се чувства защитен зад вратите на голямото училище. Директорът е събрал и доста старши-мутанти, които да обучават и тренират младите надарени.

--- ако героят ви ще бъде учител, който ще обучава по-неопитните, трябва да бъде поне на 24+ години, защото се предполага да е усвоил напълно контрола над дарбите си
--- позволено е да изберете до 2 способности, като учениците ще могат да ги контролират частично, а учителите - изцяло.
--- отделно от способностите, някои мутанти имат уникален външен вид, различаващ се от този на хората (препоръчваме ви да опишете в историята на героя, ако имате такива черти в следствие на мутацията)


 

 The Powerful  
Могъщите са мутанти, водени от един необичайно силен лидер, който им обещава да властват над хората, вместо да е обратното. Последователите му споделят омразата му към хората и затова се присъединяват към него. Освен това, той им предлага допълнителна сила, така че всеки негов последовател се сдобива с повече мощ. Могъщите са сами срещу целия свят, борейки се да го превземат. Повечето от тях ненавиждат хората и ги считат за по-нисши създания от тях. Те вярват, че са бъдещето.

--- позволено е да си изберете до 3 способности, като едната от тях задължително ви е дарена от лидера на Могъщите (след като сте се присъединили към него)!
--- отделно от способностите, някои мутанти имат уникален външен вид, различаващ се от този на хората (препоръчваме ви да опишете в историята на героя, ако имате такива черти в следствие на мутацията)


 

 The geniuses  
Гениите.
Това е кръгът на учените с велики умове. Химици, физици и прочее. Главната цел на повечето от тях е да експериментират върху мутанти, за да открият перфектното оръжие срещу тях и да гарантират оцеляването на хората. Те самите са хора, но далеч не са обикновени. Гениалните им умове карат някои да ги наричат луди и извратени, но единствено те имат силата да се опълчат на мутантите със своите изобретения.


 

 Undiscovered  
Неоткритите.
Всички мутанти, които не са открити от Могъщите и не са попаднали в училището за надарени. Те са необучени и следователно нямат контрол над своите способности! Често дарбите им излизат извън всякакъв контрол и заплашват живота на тези около тях и самите тях. Те са изложени на всякаква опасност, особено на шанса учените да ги заловят и да извършват експерименти с тях. Повечето от тях се укриват в по-мизерните и пусти квартали на града, за да не привличат внимание.

--- позволено е да си изберете до 2 способности, но нямате контрол над никоя от тях!
--- отделно от способностите, някои мутанти имат уникален външен вид, различаващ се от този на хората (препоръчваме ви да опишете в историята на героя, ако имате такива черти в следствие на мутацията)


 

 The black assassins  
Черните убийци представлява най-голямата и добре обучена престъпна групировка в света. Те работят по различни поръчки и го правят единствено за парите и оцеляването си. Някои и заради тръпката да живеят на ръба, скрити в сенките. Сред тях има както мутанти, така и хора, но всички те от малки са обучени да убиват. Някои са попаднали в групировката без право на избор - продадени на черния пазар.

--- ако героят ви е мутант, може да изберете до 2 способности, които да сте усвоили сами до каквато степен сами решите.--- отделно от способностите, някои мутанти имат уникален външен вид, различаващ се от този на хората (препоръчваме ви да опишете в историята на героя, ако имате такива черти в следствие на мутацията)


 

  Secret Service  
Тайните служби служат на обикновените хора и тяхната сигурност, но и на общоприетите закони. Те не толерират нито заплахите на мутанти срещу хората, нито издевателствата на учените върху живи мутанти. Те са срещу всяко едно престъпление и дори да са обикновени хора, рискуват ежедневно живота си, за да извадят престъпността наяве и да я накажат. За съжаление повечето от тях са марионетки на големите политици и самия президент , затова почти никога не правят сами изборите си.


 

  Citizens  
Обикновените хора, някои от които живеят в страх от превъзходството на мутантите, друга част ги подкрепят и искат да живеят в хармония, а на трета може би не им пука за нищо, освен да живеят нормален живот.. 

A I
Това са същества, създадени от ръката на някой гениален, и вероятно луд учен с различни цели.
Изкуственият интелект все повече започва да навлиза в бита на света, почти толкова незабелязано, колкото зараза.

- Броя на андроидите във форума ще бъде 3 бр. При увеличаване на потребителите, ще повишим числото, ако има интерес към расата.


 

Time travellers
Пътниците във времето са рядко срещани индивиди, най-често с висок интелект или от извънземен произход, които идват от миналото или бъдещето през Heimdall /времеви портал в "Асгард"
avatar
Е. Dyami Halian
Genius
Genius

Posts : 141
Join date : 2018-02-24

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum